Crònica d’un dia excel·lent prèviament planificat, prèviament somiat:
M’he llevat com sempre quan encara era fosc. He pogut, visualitzar el meu #diaòptim i carregar-me d’energia positiva, tot connectant-me amb l’amor de la meva família i els beneficis d’una bona meditació, alhora gaudint de les vistes de la meva estimada Torre de Claramunt.

Avui a l’Escola El Roure, hem pogut emocionar-nos gràcies a la generositat d’en Martí de la colla dels Castellers de Vilafranca, que ha ofert un taller als nens i nenes de la Ginesta i l’Heura. Increïble el que es pot aconseguir en tan sols un parell d’horetes amb una colla de nens i adolescents, qui atents a les instruccions d’en Martí, han aconseguit el que ni jo mateixa imaginava: tot un espectacle d’emocions i capacitats inesperades!

Baixar al Casal de Sant Joan de Mediona, des de l’escola, i allà sentir l’escalfor de la seva llar de foc, mentre focalitzo el centre en els pròxims passos de la jornada, és també un punt de ara m’aturo, reflexiono, respiro i continuo que sens dubte carrega les piles per a continuar.

Per la finestra, l’intensa llum del migdia a l’ hivern, també resulta tot un espectacle i un aparador per l’ànima.

A la tarda l’agradable passeig amb els cadells, m’ha permès iniciar amb ells l’entrenament, perquè cada dia més, siguin els meus acompanyants fidels i protectors al bosc; em fan feliç aquell parell, fa la pinta que Elvis i Blaky són prou obedients i intel·ligents a l’hora d’atendre l’ensinistrament .

Al vespre obro noves portes a nous coneixements, alhora de crear un ambient idoni a la meva llar. A l’Ateneu Igualadí, atenc una xerrada sobre fengshui (molt interessant i més pràctic del que pensava), i deixant-me sorprendre per trobades inesperades a la seva cafeteria, mentre prenc una infusió i causalment sona una cançó preciosa de Tziano Ferro y Amaya Montero: “El Regalo más grande”

Tot plegat, puc confirmar que el dia d’avui, sens dubte ha estat una d’aquelles jornades en la que el cor batega a bon ritme i les emocions positives van dibuixant un dia excel·lent.

Ara toca descansar i seguir somiant que tot i que demà no serà pas un dia idèntic, ni jo ho voldria… que avorrit! 😉 Demà, perquè no? També pot ser un dia genial.

I tu què vols somiar aquesta nit? Recorda que tu ets el millor arquitecte de la teva vida.
Fes-te un bon regal per a demà¡¡¡
Aqui va este video: https://www.youtube.com/watch?v=6OAnxCOyf_0

Posa llum verda a la teva CREATIVITAT